Wat doen wij? 

Stichting Immanuël is werkzaam in de volgende landen: Oekraïne, Roemenië en Kenia.

Oekraïne
Regelmatig sturen we transporten met hulpgoederen naar Oekraïne ten behoeve van hen die door de oorlog in Oekraïne vluchteling en ontheemd zijn.
Dit doen we in samenwerking met Iryna Yuzefko.

Roemenië
Ook naar Roemenië sturen we hulpgoederen. Deze zijn voornamelijk bestemd voor de Roma bevolking, die in arme omstandigheden leeft.
In oktober 2023 gaan we weer starten met het toilet-project in Solovastru en omgeving. Vele Roma-mensen hebben nog geen toilet en wij helpen hen door te voorzien in een buitentoilet.
Ook gaan we een project starten om te voorzien in haardhout. Zo kunnen we zorgen voor warmte voor de meest armen onder de Roma bevolking in de koude en lange winters. Haardhout is voor veel mensen onbetaalbaar, maar tegelijkertijd ook een basisbehoefte om te kunnen verwarmen en te kunnen koken.
Deze twee projecten doen we in samenwerking met Petru Preda die in Solovastru en omgeving werkzaam is.

Kenia
In Kenia geven we financiële hulp aan twee scholen en kerken. Hierdoor krijgen de kinderen die op de scholen zitten, in elk geval één maaltijd per dag. Ook kunnen hun moeders hierdoor tijdens schooltijd naar hun werk.
Hierbij werken we samen met Pastor John en Pastor Joshua.

Reizen
Naast de hulpverlening gaan we weer reizen organiseren naar bovenstaande landen.
De eerstvolgende reis gaat, in oktober 2023, naar Roemenië. Dan gaan we samen met de lokale bevolking toiletten bouwen en plaatsen. Tevens bezoeken we dan onze lokale contacten en diverse inwoners van Solovastru.