Tijd en talenten

Om het werk in Roemenië, Oekraïne en Kenia mogelijk te maken, hebben we veel vrijwilligers nodig die een deel van hun tijd en talenten willen inzetten. Van praktisch uitvoerend tot online ondersteunend. Zo mogen we al jaren een beroep doen op veel vrijwilligers die betrokken zijn bij het werk van Stichting Immanuel. 

Stichting Immanuel is op zoek naar inzamelpunten

Wat zamelt Stichting Immanuel in?

Wij hebben interesse in kleding, beddengoed en kleine huishoudelijke artikelen en speelgoed. U kunt uw spullen brengen, neem daarvoor contact op met info@immanuelhelpt.nl. Grote hoeveelheden kunnen we zelf komen ophalen.

Op zoek naar kleding inzamelpunten

We zijn op zoek naar mensen die een kleding en huishoudelijke artikelen/speelgoed inzamelpunt willen runnen. Wanneer u een schone, droge ruimte van minimaal 10 m2 is het al voldoende. Wij halen het dan bij u weg. Wij streven ernaar om op diverse plaatsen in het noorden dergelijke inzamelpunten te hebben. De goederen gaan dan naar o.a. Roemenië en Oekraïne en mogelijk andere landen. Doet u mee?

Tevens zoeken we:

  • Reisgenoten voor de reizen naar Kenia en Roemenië. Tijdens deze reis delen we pakketten uit en bezoeken we kindertehuizen.
  • Social Network Supporters: Met weinig tijd een grote impact bereiken?
  • Like ons op facebook (www.facebook.com/stichtingimmanuel/) en deel onze berichten

Hebt u interesse, wilt u meer informatie of een ander talent inzetten? Stuur een mail naar info@immanuelhelpt.nl en wij nemen contact met u op.